Ексклюзиви
середа, 11 лютого 2009 17:43

Жебрівський пішов із "Нашої України"

Із "Нашої України" вийшов голова її Житомирської обласної організації народний депутат Павло Жебрівський, 46 років. Каже, збирався зробити це вже давно.

— Безсистемність роботи та діяльності, чванство і самовпевненість декількох осіб у керівництві призвели "партію мрії" зразка 2002–2004 років до повного розвалу, занепаду, вихолощення та кризи, — пояснює він. — Стало зрозумілим, що за таких умов неможливо впливати на політичні й економічні процеси як у середовищі партії, так і в цілому в державі.

Про можливий вихід із "Нашої України" заявляв також Роман Зварич.

— Це негативні сигнали, — каже нардеп, член НСНУ Володимир В"язівський, 46 років. — Я з Жебрівським спілкувався, і він висловлював певне невдоволення. Зокрема, що ми прив"язані до президента Віктора Ющенка. Коли в нього був високий рейтинг, то партія робила все, аби прив"язатися до нього — тоді було все гаразд. А тепер, коли бомблять Ющенка з усіх боків і знищують рейтинг, то вважають за краще від нього відмежуватися.

Із "Нашої України" масово почали виходити в лютому 2008 року. Першим це зробив глава Секретаріату президента Віктор Балога. Потім — його заступник Роман Безсмертний, який багато зробив для створення партії. За ними вийшли нардепи Василь Петьовка, Михайло Полянчич, Ігор Кріль, Віктор Тополов, Оксана Білозір. Згодом вони вступили в партію Балоги "Єдиний центр".

Зараз ви читаєте новину «Жебрівський пішов із "Нашої України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути