пʼятниця, 19 грудня 2008 10:20

Суддю Зварича можуть вбити через компромат на впливових людей

Суддю Зварича можуть вбити через компромат на впливових людей

Глава Львівського апеляційного суду Ігор Зварич, який попався на отриманні хабара в $100 тисяч, оголошений в розшук. Джерело в Львівському управлінні СБУ повідомило, що Зварич залишив в палаті записку, в якій нібито зізнається в тому, що брав гроші.

Джерело додало, що суддя не виїхав з України, а його місцезнаходження начебто відоме органам, але його поки не беруть, тому що у нього нібито є компромат на впливових людей, які його покривають. Його дружина Оксана Зварич, суддя того ж суду, продовжує ходити на роботу.

Інформацію про записку підтвердили в комітеті ВР з правосуддя. "Думаю, якщо Зварич ще живий, та йому дуже скоро підпишуть "вирок" ті, кого він може "здати". Він є головною ланкою в цій справі, тому вони його спробують знищити", - розповів член комітету, регіонал Вадим Колесніченко.

За його словами, "в матеріалах справи зазначено, що слідство встановило: одна з операцій відбувалася 14 місяців тому в кабінеті голови Львівської облдержадміністрації Олійника і в його присутності". Петро Олійник - представник президента в парламенті свою причетність заперечує. "Це політзамова. Ніхто нічого в моєму кабінеті не передавав, а весь жовтень 2007-го провів в лікарні", - повідомив він.

Самого Зварича, за даними джерела, "спалив" відомий львівський олігарх, який свого часу сам і пролобіював Зварича на цю посаду, але потім між ними пробігла чорна кішка. У Львові також говорять, що Зварича узяли ті, кому вигідно мати свою людину на цьому теплому місці. До речі, з чуток, посада голови апеляційного адміністративного суду коштує 5 млн. Доларів, пише Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Суддю Зварича можуть вбити через компромат на впливових людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути