четвер, 09 липня 2009 19:48

Шуфрич побив Льовочкіна

"Регіонал" 42-літній Нестор Шуфрич побив свого однопартійця Сергія Льовочкіна, 36 років. Це сталося після засідання фракції в середу в столичному кінотеатрі "Зоряний".

Того дня лідер Партії регіонів 58-річний Віктор Янукович о 16.00 зібрав своїх депутатів, аби розділити їх по виборчих округах для проведення президентської кампанії. Також розповідав про враження від поїздки до Керчі — він повернувся звідти перед засіданням.

— За цим округом у нас закріплений депутат Шуфрич. Він не те що не приїхав туди, а навіть там не з"являється, — каже лідер "Регіонів".

У відповідь той заявив, що не знав про цю поїздку. Мовляв, його мав попередити Льовочкін, який займається організацією візитів Януковича.

— Графіки поїздок — в Інтернеті, — відповів Льовочкін.

Після засідання близько шостої вечора депутати почали виходити із зали. На першому поверсі біля ресторану "Зоряного" Шуфрич гукнув Льовочкіна. Той повернувся й отримав кулаком в обличчя. Нестор Іванович розбив йому губу.

Ворогують ці два нардепи давно. Шуфрич є членом протимошенківської групи в Партії регіонів на чолі з Андрієм Клюєвим. Натомість Льовочкін представляє групу співвласника "РосУкрЕнерго" Дмитра Фірташа, з яким у прем"єрки конфлікт.

Нестор Шуфрич полюбляє побитися. У листопаді торік він ударив екс-міністра транспорту Миколу Рудьковського. Нібито через бізнесові непорозуміння. Вони спільно видобували газ зі свердловин на Полтавщині. Шуфрич розбив Рудьковському губу. Той написав заяву в міліцію.

Торік колишній соратник Віктора Медведчука викликав на дуель керівника Управління держохорони Валерія Гелетея. Але останній відмовився. 2004 року Шуфрич бився із депутатами-"нашоукраїнцями" в Центральній виборчій комісії.

Його колишня дружина Наталія Ворона в інтерв"ю розповідала, що Нестор її часто бив. 1998 року вона навіть потрапила до лікарні з численними переломами.

Шуфрич учора у Верховній Раді відмовився говорити про бійку з Льовочкіним. Останній до парламенту не прийшов.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич побив Льовочкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути