пʼятниця, 31 жовтня 2008 09:20

Ющенко, Тимошенко і Яценюк розкажуть в ефірі правду про кризу в Україні

Телеканал "Інтер" надає ефір програми "Свобода на Інтері" для того, щоб глядачі почули від перших осіб країни всю правду про фінансову кризу в Україні.

Сьогодні о 21:30 в спеціальному випуску "Свободи на Інтері" Президент України Віктор Ющенко, Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко, глава Верховної Ради Арсеній Яценюк, глава Національного банку України Володимир Стельмах, керівники провідних українських банків, представники економічного блоку уряду і лідери парламентських фракцій спробують дати відповідь на питання: "Що робити і як жити в нинішніх економічних умовах?".

Як повідомили в прес-службі телеканалу "Інтер", в одній студії зустрінуться провідні банкіри і представники влади. Вони пояснять, що насправді відбувається з нашою економікою, і запропонують спільний план з виходу з фінансової кризи.

В рамках дискусії студійна аудиторія з 200 осіб, відібрана соціологами і яка представляє населення України, зможе безпосередньо поспілкуватися з політиками і банкірами і задати будь-якому з гостей програми питання, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко, Тимошенко і Яценюк розкажуть в ефірі правду про кризу в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути