пʼятниця, 25 травня 2018 14:39

За фактом можливого вчинення кримінального правопорушення суддею Господарського суду Києва відкрито кримінальне провадження

За фактом можливого вчинення кримінального правопорушення суддею Господарського суду Києва Сіваковою відкрито кримінальне провадження. Підставою для відкриття провадження стало звернення народного депутата України Москаленка.

  Витяг з Єдиного реєстру досудових рослідувань щодо відкриття кримінального провадження на суддю Господарського суду Києва Сівакову В.В.
Витяг з Єдиного реєстру досудових рослідувань щодо відкриття кримінального провадження на суддю Господарського суду Києва Сівакову В.В.

Суддя Сівакова звинувачується в ухваленні рішення, котрим вона у 2016 році визнала правові вимоги фірми братів Сегаль на майно фабрики з переробки сої у Новій Каховці.

Найближчим часом це рішення Сівакової буде переглядати Господарська палата Верховного суду України, зокрема суддя Катеринчук.

Як повідомлялося, дане рішення створює прецедент унеможливлення продажу банком заставного майна, навіть якщо боржник припинив обслуговувати кредит і визнаний неплатоспроможним.

Раніше Печерський суд Києва визнав незаконним втручання слідчого Генпрокуратури Буковчаника в інтересах братів Сегаль у діяльність новокаховської фабрики.

Днями Фонд гарантування вкладів фізичних осіб звинуватив братів Сегаль у спробах тиску на Фонд. За твердженням Фонду, брати Сегаль є головними винуватцями банкрутства банку "Надра".

За повідомленням Фонду, фірма братів Сегаль "Каховка пром агро", котра претендує на майно новокаховської фабрики, досі винна державі 128 млн гривень.

Зараз ви читаєте новину «За фактом можливого вчинення кримінального правопорушення суддею Господарського суду Києва відкрито кримінальне провадження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути