четвер, 22 квітня 2021 11:50

Вибір Порошенко-Зеленський - це як обирати між Covid і пневмонією - політолог

Вибір Порошенко-Зеленський - це як обирати між Covid і пневмонією - політолог
Два роки тому Зеленський переміг Порошенка на виборах із різницею у майже 49%. Фото: Reuters

Запитання "Якби вибори були зараз, то ви б обрали Порошенка чи Зеленського" є примітивним і маніпулятивним. Про це написав у Facebook політолог Михайло Басараб.

"З таким самим успіхом можна запитати перехворілих на короноавірус: якби вам знову довелося перехворіти, ви б обрали захворіти на ковід чи перенести зумовлену ним пневмонію", - зауважив політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 скандалів, які трапилися за два роки президентства Зеленського

Суспільство змушують жити у чорно-білій реальності, вважає експерт.

"Штаб на Лаврській (вулиця у Києві, там знаходиться офіс партії "Європейська солідарність". - Gazeta.ua) докладає зусилля, щоб зберігати суспільство в реальності, у якій існує одна альтернатива: Порошенко або Зеленський. Людей хочуть переконати, що третього немає, не буде і не варто шукати. Подобається чи не подобається, але вам усім доведеться обирати з цих двох. Мені зрозумілий технологічний задум і мотив команди Порошенка.

Як людина, яка цінує свободу, я ненавиджу, коли мене змушують. Українці - вільна нація. Ще є час і ми не знаємо, за яких обставин відбуватимуться вибори. Дуже вірю, що життя, події і наші зусилля позбавлять нас примусового вибору між Порошенком і Зеленським", - написав Михайло Басараб.

Якби президентські вибори відбулися на початку квітня, то Володимира Зеленського підтримали б 24,9%, Петра Порошенка - 13,1%, повідомляла Соціологічна група "Рейтинг".

Зараз ви читаєте новину «Вибір Порошенко-Зеленський - це як обирати між Covid і пневмонією - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути