четвер, 06 листопада 2008 11:00

Ющенку доповіли, як "банда Губського" чинить беззаконня на Київщині

Ющенку доповіли, як "банда Губського" чинить беззаконня на Київщині
До Президента Віктора Ющенка надійшло звернення депутата Київської облради Володимира Федосєєва щодо злочинних дій у сфері земельних відносин у Київській області, зокрема, про існування організованого злочинного угруповання під керівництвом народного депутата від БЮТ Богдана Губського.

Про це повідомили у прес-службі Глави держави.

"Звертаюсь до Вас, вельмишановний Вікторе Андрійовичу, як до Президента демократичної країни, як до гаранта Конституції, як до захисника прав і свобод українців з проханням, незважаючи на ранги і привілеї окремих осіб, вплинути на події, які розгортаються на Київщині, та нарешті привести до ладу цю складну ситуацію", – йдеться у документі.

Депутат заявляє, що йому відомо про існування організованого злочинного угруповання в області: "Я, як депутат Київської обласної ради, заявляю, що мені відомо про існування організованого злочинного угруповання під керівництвом народного депутата України Богдана Губського, до якого входять інші народні депутати України, депутати Київської обласної та Київської міської ради".

Федосєєв повідомляє, що це угруповання займається здирництвом, рейдерськими захопленнями управлінь земельних ресурсів, підробкою державних актів на землю, знищенням державного майна, викраденням кадастрових карт, захопленнями районних БТІ в Київській області, нападами на слідчих, перешкоджанням професійній діяльності та жорстоким побиттям журналістів, укриванням злочинців, які знаходяться у кримінальному розшуку, покриванням підозрюваних в земельних аферах чиновників.

Окрім того, за інформацією Федосєєва, члени згаданого угруповання погрожують вбивством та розправами, "особисто мені та іншим депутатам, свідкам та чиновникам, які не виконують їхніх наказів і заважають злочинним діям організованого злочинного угруповання під керівництвом Губського".

Депутат заявляє, що за кожним з наведених фактів може особисто дати свідчення та документальні підтвердження.

Зараз ви читаєте новину «Ющенку доповіли, як "банда Губського" чинить беззаконня на Київщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути