понеділок, 24 вересня 2007 08:15

Ющенко запропонував усім об"єднатися

Президент України Віктор Ющенко висловив впевненість, що на позачергових виборах до Верховної Ради 30 вересня переможуть саме демократи. На цьому Глава держави наголосив, виступаючи у неділю на закритті VI Всеукраїнського фестивалю козацької пісні "Байда" у Тернополі.

Як повідомили у прес-службі Президента, Ющенко підкреслив: "Я не сумніваюся, що вперше за 16 років української незалежності ми отримаємо у парламенті демократичну більшість".

"Я запропонував усім демократичним силам, починаючи від БЮТ і закінчуючи християнськими демократами, об"єднатися на вибори 30 вересня", – сказав Ющенко. При цьому він висловив переконання, що "будь-який політик, якщо він "ллє воду на млин" розбрату демократичних сил, діє проти українського народу".

"Ми мусимо шукати дорогу одне до одного, прощати і разом дбати про національні пріоритети", – додав Президент. "Українська політика повинна зробити висновки з того, що відбулося за останні два роки. Нам чітко і ясно слід усвідомити, що може об"єднати демократичні сили", – сказав він.

"Мої принципи як Президента дуже прості – я дбаю про те, щоб Україна була єдиною державою. Переконаний, що це фундаментальний обов"язок Президента в усі часи", – сказав Ющенко.

У Тернополі Президент також поклав квіти до пам"ятника Тарасу Шевченку.

Ввечері Глава держави завершив робочу поїздку на Тернопільщину і відбув до Києва, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко запропонував усім об"єднатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути