понеділок, 19 листопада 2007 12:31

Ющенко вимагає відставки голови Держмитслужби

Ющенко вимагає відставки голови Держмитслужби
Президент України Віктор Ющенко вимагає негайного звільнення ряду керівників регіональних митниць та пропонує голові Держмитслужби також подати у відставку.

Про це глава держави сказав під час наради "Захист інтересів держави на економічному кордоні України", що проходить у приміщенні Служби безпеки України.

Виступаючи з гострою критикою діяльності митних служб, а також того, що сама митна служба не бореться проти корупційних проявів, Ющенко звернувся до керівника митної служби Олександра Єгорова.

"Ви втрачаєте мужність, у вас немає енергії, чому ви не можете протистояти жуликам, хто вами керує", - сказав Президент.

Він порадив Єгорову, якщо той не може впоратись із ситуацією, піти у відставку.

Також Президент дав доручення протягом тижня звільнити керівника Південної регіональної митниці, його заступників, а також керівників ряду митниць в Одеській області, зокрема, начальника митного пункту "Одеса-порт", начальника митної пункту "Одеса-вантажний", начальника Миколаївської митниці та інших.

Ющенко також доручив посилити контроль за діяльністю інших посадовців митниці в різних регіонах.

Також Ющенко доручив СБУ, Генпрокуратурі і МЗС здійснити заходи щодо відкриття кримінальних справ проти працівників митниць, які були помічені в корупції, в тому числі і тих, кого Президент пропонує звільнити, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко вимагає відставки голови Держмитслужби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути