субота, 12 січня 2008 11:34

Ющенко хоче змінити основу, на якій працює МНС України

Президент України Віктор Ющенко вважає зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС і перетворення об"єкта "Укриття" на екологічно безпечну систему головними пріоритетами у роботі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Як повідомляє прес-служба глави держави, про це він сказав вчора на зустрічі з міністром з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Володимиром Шандрою, присвячену основним акцентам роботи МНС у 2008 році.

"Нам треба чітко змінити основу, на якій працює сьогодні міністерство", – поставив завдання Президент. Він висловив своє бачення пріоритетів роботи МНС. Це, зокрема, зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС та перетворення об"єкта "Укриття" в екологічно безпечну систему. Окремим завданням глава держави визначив утилізацію боєприпасів.

У зустрічі також взяли участь генеральний директор ЧАЕС Ігор Грамотнік та заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Парашин, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко хоче змінити основу, на якій працює МНС України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути