вівторок, 31 березня 2009 18:17

Ющенко вніс в декларацію "запорожець" 965-ї моделі

Ющенко вніс в декларацію "запорожець" 965-ї моделі

Торік 55-річний президент Віктор Ющенко отримав понад мільйон гривень доходу. Про це свідчить оприлюднена ним декларація. Майже половина із цих грошей — заробітна плата.

Решта — дивіденди і проценти від банківських депозитів. 2007-го Ющенкові до гривневого мільйонера забракло понад  73 тис. грн — тоді глава держави задекларував майже 927 тис.

У декларацію за 2008 рік Ющенко також вніс автомобіль "запорожець" 965-ї моделі та мотоцикл "Харлей Девідсон". 2007-го їх у глави держави не було.

У народі таке авто через форму кузова називають горбатим. Його виробляли з 1962 по 1969 роки. Має такий "запорожець" двоє дверей. Про нього складено безліч анекдотів. Наприклад: "Який найтихіший автомобіль? — "Запорожець". Бо коли в ньому сидиш, вуха затулені коліньми". Нині раритет коштує від $100 до $5 тис.

У президента на рахунках в українських банках лежать 3 млн. грн. Рік тому було на мільйон менше. Натомість гроші його сім"ї зберігаються в банках за кордоном — майже 2,5 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко вніс в декларацію "запорожець" 965-ї моделі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути