пʼятниця, 26 січня 2018 14:24

Україну за рік можна зробити процвітаючою - Рабінович

Україну за рік можна зробити процвітаючою - Рабінович
Лідер партії "За життя" Вадим Рабінович заявив, що знає, як повернути Україні силу і процвітання.

Україна мала величезний економічниц потенціал, але за роки незалежності корупціонери при владі все розграбували, і тепер необхідно повернути українцям їхню країну і її ресурси. Таку думку висловив народний депутат України, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович на своїй сторінці в Facebook.

"Факти і цифри. 1990 року, якраз перед розвалом Союзу, ВВП України - головний економічний показник, за яким визначається становище країни у світі, становив $81,457 млн. У той же час ВВП Польщі не дотягував навіть до $66 млн. Подивимося, що ми маємо сьогодні. ВВП Польщі за підсумками 2016 року склав $509,955 млн, а Україна - $104,062 млн. Це в п'ять разів нижче! Вдумайтеся: не в два або три, а в п'ять!" - висловив обурення парламентарій.

Рабінович акцентував увагу на тому, що Польща зуміла вибитися в економічні лідери серед європейських країн завдяки правильній економічній стратегії розвитку держави, у той час як в Україні "відбулася катастрофа".

"Як таке взагалі могло статися? Що такого зробили поляки, і що сталося у нас? В принципі, вони нічого особливого не зробили. Просто побудували правильну економічну стратегію розвитку країни, знайшли грамотних управлінців, які вміють ефективно розпоряджатися їх ресурсами, багато і чесно працювали. А ось у нас сталася катастрофа. Ми володіли кращою "стартовою позицією": ресурсами, індустрією, фахівцями... І скотилися на узбіччя світової економіки з однієї простої причини: нас пограбували. У нас були заводи, фабрики, робочі підприємства, які дочиста розікрали, зупинили, знищили. Вкрали вже просто все, що тільки можна було", - обурився лідер партії "За життя".

Він підкреслив, що у його політсили є чітке розуміння того, як зробити Україну сильною, незалежною і при цьому нейтральною державою.

"У партії "За життя" є чітке розуміння того, як вийти з усього цього жаху, що відбувається в країні. Це шлях до сильної, незалежної, нейтральної Україні по типу "Швейцарії Східної Європи". Нам потрібен всього лише рік, щоб повернутися до стартової ситуації, а потім починати підйом. Ми знаємо, як повернути Україні силу і процвітання!" - заявив Вадим Рабінович.

Зараз ви читаєте новину «Україну за рік можна зробити процвітаючою - Рабінович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути