середа, 13 січня 2010 14:28

У Запоріжжі виявили тисячу заяв на голосування вдома, написаних одним почерком

У Запоріжжі виявили тисячу заяв на голосування вдома, написаних одним почерком
У дільничних виборчих комісіях Запоріжжя виявлено 22 тисячі заяв на голосування вдома, достовірність яких викликає сумніви. Про це заявив в ході брифінгу народний депутат і глава Запорізької обласної організації БЮТ Валерій Крайній.

"У 76-му виборчому окрузі, тобто - на території Запоріжжя, було відзначено подачу заяв на голосування вдома, написаних одним почерком, у кількості тисячі штук", - повідомив він. За словами Крайнього, коли за підозрілими заявами була почата перевірка, почали поступати інші, віддруковані на принтері з ідентичним текстом, де від руки був лише підпис.

"Ми приймемо запобіжні засоби, і в день голосування "малі урни", які розвозитимуть по квартирах, обов"язково супроводжуватиме член дільничної комісії від нашої політичної сили", - заявив нардеп. За його словами, матеріали за вже виявленими підозрілими заявами буде передано до прокуратури вже цього тижня.

Нагадаємо, 11 січня ц.р. кандидат у Президенти України Тимошенко оскаржила у Вищому адміністративному суді рішення Київського апеляційного адміністративного суду, який залишив у силі рішення Центральної виборчої комісії, що дозволяє виборцям голосувати вдома без надання документів про неможливість їх пересуватися, передає кореспондент РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі виявили тисячу заяв на голосування вдома, написаних одним почерком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути