вівторок, 12 січня 2010 13:35

Турчинов: Янукович готує фальсифікації за допомогою ЦВК

Турчинов: Янукович готує фальсифікації за допомогою ЦВК

Перший віце-прем"єр Олександр Турчинов заявляє, що Партія регіонів готує фальсифікації виборів за допомогою більшості в ЦВК.

Про це він заявив журналістам у вівторок.

"Опоненти Юлії Тимошенко намагаються повернути форми і методи досягнення перемоги, зокрема, готується фальсифікація результатів голосування, причому нового нічого не видумують, використовуються технології, відпрацьовані ще в 2004 році", - заявив він.

"Зокрема, безконтрольне голосування вдома, коли в деяких регіонах 20-30% громадян формально голосували вдома, а фактично була фальсифікація результатів виборів", - відзначив віце-прем"єр.

За словами Турчинова, схожа ситуація складається і з безконтрольною реєстрацією громадян на виборчих дільницях у день голосування, що може призвести до того, що та сама людина зможе проголосувати кілька разів.

"Використовуються Януковичем і його командою саме технології, які у першу чергу базуються на їхній більшості в Центральній виборчій комісії. І, на жаль, замість того щоб блокувати можливість фальсифікацій, більшість ЦВК, що належить Партії регіонів, робить усе для того, щоб забезпечити фальсифікації", - підкреслив віце-прем"єр.

Він також відзначив, що доповнення і роз"яснення Центвиборчкому практично відкривають процес фальсифікації виборів.

Крім того, Турчинов підкреслив, що силами тієї ж більшості в Центвиборчкомі не були зареєстровані близько двох тисяч спостерігачів ОБСЄ.

"Чому не дали можливість зареєструвати спостерігачів? Зрозуміло, для того, щоб сховати свої методи фальсифікації голосування", - відзначив він, повідомляє Лігабізнесінформ.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: Янукович готує фальсифікації за допомогою ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути