Ексклюзиви
середа, 13 січня 2010 13:41

Кожний шостий донбасівець голосуватиме вдома - Тимошенко

Кожний шостий донбасівець голосуватиме вдома - Тимошенко
Команда прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко прогнозує, що в Донецькій області близько 16-17% виборців зможуть проголосувати вдома. Про це повідомила Тимошенко, відкриваючи засідання Кабміну.

"Я думаю ... не менше 15-17% (тих, хто голосує вдома) по Донецькій обл. вже є. Але вчора була цифра 11%. На сьогодні ми прогнозуємо 16-17% людей, які зможуть проголосувати за віком у Донецькій області ... вдома. Таких жахливих фальсифікацій не було навіть в 2004 р.", - сказала Тимошенко.

Вона також заявила, що другою схемою із фальсифікації виборів Президента стане реєстрація на виборчих дільницях в день голосування, що дозволить одному виборцеві проголосувати кілька разів.

Тимошенко підкреслила, що Президент України Віктор Ющенко не втручається в цю ситуацію, тим самим посилюючи її. Вона закликала діючого главу держави все-таки втрутитися в ситуацію і зупинити фальсифікації.

Прем"єр-міністр також звинуватила вісьмох членів Центрвиборчкому України в тому, що "вони знаходяться на хабарах і повністю порушують законодавство на виборах президента". За її словами, ці вісім членів ЦВК підконтрольні Партії регіонів.

Нагадаємо, кандидат у Президенти України Тимошенко оскаржила у Вищому адміністративному суді рішення Київського апеляційного адміністративного суду, який залишив у силі рішення Центральної виборчої комісії, яке дозволяє виборцям голосувати на дому без надання документів про неможливість їх пересуватися, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Кожний шостий донбасівець голосуватиме вдома - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути