четвер, 18 травня 2017 10:26

У Таджикистані знайшли бункер співробітника антикорупційного відомства з мішками грошей

У Таджикистані знайшли бункер співробітника антикорупційного відомства з мішками грошей
Свідки кажуть, що батько Фірдавса Нієзбадалова добровільно показав слідчим вхід в бункер. На фото: Фірдавс Нієзбадалов

У Таджикистані в будинку старшого слідчого антикорупційного органу Фірдавса Нієзбадалова знайдений бункер, в якому містилися мішки з грошима, золотом, коштовними каменями і 6 автомобілів Джип, повідомляє видання "Ахбор", передає Сa-news.org.

Як повідомляється, тайник був виявлений 16 травня в місті Бустон (колишній Чкаловск) під час обшуку будинку батьків Нієзбадалова.

Видання зазначає, що Нієзбадалов зять колишнього секретаря Ради національної безпеки Аміркула Азімова. Його батько, Абдугаффор Нієзбадалов, колишній заступник прокурора Согдійської області проживав за адресою вулиця Айни напроти аеропорту Худжанд. Його просторий особняк включає в себе шість будинків з камерами відеоспостереження, підземними гаражами.

Як повідомляє видання, обшук проводився співробітниками ДКНБ.

За даними свідків, старший Нієзбадалов добровільно показав слідчим вхід в бункер, який був практично непомітний. Безліч свідків, присутніх біля особняка бачили як з нього були вилучені кілька мішків з доларами, золотом і дорогоцінним камінням та шість автомобілів Джип.

За їх словами, мати Фірдавс Нієзбадалова робила шалений опір слідчим і погрожувала їм самоспаленням.

Вона стверджувала, що ці цінності не належать синові, а є їх власністю. На це слідчі сказали: "Що як це ви будучи державним нотаріусом на зарплату змогли зібрати такі кошти"?

"Оскільки вона голосно кричала і плакала, співробітники органів безпеки припинили підрахунок грошей, в присутності свідків всі гроші та золото з коштовним камінням покидали в мішки і поставили на них печатку", - розповідають свідки.

Раніше під час обшуку будинку слідчого прокуратури Худжанд Алішера Нієзбадалова - брата Фірдавса також були вилучені значні кошти. Алішер стверджував, що ці кошти належать братові.

Зараз ви читаєте новину «У Таджикистані знайшли бункер співробітника антикорупційного відомства з мішками грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути