субота, 15 серпня 2015 12:16

У Луцьку почалось прощання з депутатом Єремеєвим
8

Фото: Волинська правда,

У суботу, 15 серпня, в Луцьку, в Свято-Троїцькому кафедральному соборі розпочалася церемонія прощання з народним депутатом Ігорем Єремеєвим.

Попрощатися з покійним прийшли відомі політики та жителі міста. У місті приспущені прапори і перекрито рух. Пише Волинська правда.

На церемонію прощання з Єремеєвим прибули мер Луцька Микола Романюк, голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, колишній народний депутат Володимир Литвин, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

В цілому на панахиду зібралися близько 2 тисяч осіб. Потрапити в собор змогли тільки рідні, близькі та колеги покійного Єремєєва.

За інформацією журналістів, чоловіки в чорному одязі забороняють журналістам проводити відео- та фотозйомку у соборі, у дворі храму, а також в театрі, де відбудеться церемонія прощання.

Нагадаємо, 26 липня народний депутат Ігор Єремєєв отримав серйозну черепно-мозкову травму, впавши з коня у Волинській області. З моменту інциденту, депутат перебував у комі протягом трьох тижнів.

Відразу ж після отримання травми, Єремєєва госпіталізували в Луцьку міську клінічну лікарню, проте пізніше його перевезли в закордонну клініку.

13 серпня прес-служба депутатської групи Воля народу підтвердила інформацію про смерть народного депутата Ігоря Єремєєва.

Зараз ви читаєте новину «У Луцьку почалось прощання з депутатом Єремеєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути