вівторок, 24 червня 2008 14:33

Тимошенко знову викликала до себе Черновецького

На завтра під час засідання Кабміну знову запланований звіт голів місцевих держадміністрацій "про діяльність, спрямовану на забезпечення цінової стабільності та погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам в галузях економіки".

Як повідомляє Урядовий портал, звіт "недбалих" чиновників, п"ятьох з яких Юлія Тимошенко ще 17 червня готувала на "заклання" через високу інфляцію в їхніх областях, стоїть пунктом першим у порядку денному засідання Кабінету міністрів.

Цього разу отримувати у Секретаріаті Президента згоду на поїздку до Тимошенко належить шістьом губернаторам: Віктору Бондару - голові Дніпропетровської облдержадміністрації, Володимиру Логвиненку - голові Донецької облдержадміністрації, Юрію Забелі – керівникові Житомирської ОДА, Івану Гавчуку – голові Хмельницької облдержадміністрації, Олександру Старуху - тимчасово виконуючому обов"язки голови Запорізької облдержадміністрації, Миколі Лаврику - тво голови Сумської облдержадміністрації та Леоніду Черновецькому – голові Київської міської держадміністрації.

Уряд ще 11 червня планував заслухати голів Сумської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької і Одеської обласних державних адміністрацій щодо причин, які призвели до найвищого рівня інфляції в цих регіонах.

Проте Секретаріат Президента заявив, що губернатори не братимуть участі в засіданні Кабміну 11 червня, оскільки це не узгоджено з Президентом, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знову викликала до себе Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути