неділя, 03 лютого 2008 10:29

Тимошенко забезпечить балансу газу

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко обіцяє не допустити дестабілізації балансу газу в країні у зв`язку з планованим переходом на прямі постачання природного газу в Україну.

Про це прем`єр заявила у суботу на брифінгу в Кабінеті міністрів.

"Баланс газу в Україні на сьогодні буде забезпечений, і ми здійснюватимемо всі ці кроки так, щоб не було ніякого відчуття на внутрішньому ринку України чи на зовнішніх ринках хоча б найменшої дестабілізації будь-яких процесів", - сказала вона.

Прем`єр-міністр повідомила, що РНБО на засіданні 1 лютого уповноважила уряд на ведення переговорних процесів щодо забезпечення балансу природного газу з тими країнами, які можуть брати в цьому участь.

"Уряд почне планово здійснювати цю роботу. Сказати зараз скільки часу на це буде потрібно, я не можу. Це стане можливим тільки тоді, коли завершаться хоч б перші раунди переговорів", - підкреслила Тимошенко.

"Президент підтримав початок переговорного процесу уряду з тими країнами, які так чи інакше мають відношення до забезпечення України природним газом", - повідомила Тимошенко. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко забезпечить балансу газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути