субота, 29 квітня 2006 10:29

Тимошенко виключила з БЮТу 7 депутатів за коаліцію з "Регіонами"

Президія політради партії ВО "Батьківщина" виключила з лав партії депутатів Закарпатської облради, які підтримали створення широкої коаліції за участю Партії регіонів.

Про це в Ужгороді на прес-конференції повідомив в.о. голови облорганізації партії, депутат облради з фракції Блоку Юлії Тимошенко Андрій Сербайло.

Він показав постанову Політради партії ВО "Батьківщина" від 27 квітня з підписом Юлії Тимошенко, в якій йдеться про виключення з рядів партії голови Закарпатської обласної парторганізації партії, члена Політради партії Михайла Мартина.

В постанові було зазначено, що Мартин веде роботу, спрямовану на підрив авторитету партії, грубо порушує партійну дисципліну, нехтує виконання рішення Ради Блоку та вказівок Лідера Блоку. За зраду інтересів партії його виключено зі складу Політради партії та з рядів партії.

Також Сербайло продемонстрував ще одну постанову Президії політради партії "Батьківщина". У ній йшлося про те, що члени бюро Закарпатської обласної організації партії ВО "Батьківщина" Нуцу Марина, Михайло Фединець, члени партії Михайло Попович, Михайло Ланьо, Володимир Вашко, Мирон Гебус, Іван Йовбак грубо порушували партійну дисципліну і знехтували рішенням ради блоку щодо неприпустимості участі у формуванні коаліції в обласній раді з Партією регіонів. Президія постановила вивести їх з лав партії.

До Закарпатської облради за списком БЮТ пройшло 25 депутатів. 27 квітня БЮТ розколовся на дві фракції: БЮТ (12 депутатів) та "Батьківщину". Виключені з лав партії "Батьківщина" увійшли в однойменну депутатську групу "Батьківщина", яка підтримує більшість в облраді. Усього в облраді 90 обранців, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко виключила з БЮТу 7 депутатів за коаліцію з "Регіонами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути