вівторок, 03 червня 2008 15:03

Тимошенко викликає на килим губернаторів

Звіти губернаторів областей, де зафіксовані найгірші показники інфляції та заборгованості по зарплаті, прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко планує заслухати на засіданні Кабінету Міністрів 11 червня. Про це прем"єр заявила на селекторній нараді з губернаторами.

На сьогодні, за підсумками двох декад травня, найгірші показники інфляції демонструє Одеська, Херсонська, Львівська, Чернівецька та Миколаївська області. Зростання заборгованості по заробітній платі відмічене у Волинській, Сумській, Житомирській областях, у Києві та Севастополі.

У свою чергу керівник Держкомстату Олександр Осауленко повідомив, що результати інфляції за травень будуть оприлюднені 6 червня, і дав зрозуміти, що за аналізом двох декад травня її розмір істотно скоротиться порівняно з показником квітня - приблизно до 1,5%.

Як повідомлялося, 30 травня Президент України Віктор Ющенко, виступаючи на засіданні Ради національної безпеки та оборони України, зазначив, що завжди в травні в Україні спостерігається дефляція, замість чого цього року планується, що інфляція у травні становитиме 1%. "Це жовта картка. Це є свідоцтвом того, що дії, які впродовж 5 місяців робляться владою, неефективні", - сказав Президент, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко викликає на килим губернаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути