вівторок, 26 серпня 2008 11:41

Тимошенко в президенти не піде, а Балога її неправильно зрозумів - БЮТ

Секретаріат Президента постійно підкидає дрова в полум"я конфлікту між Президентом і прем"єром. Навіть якщо між ними намічається найменше порозуміння, команда Балоги негайне це порозуміння руйнує.

Про це повідомив народний депутат України від БЮТ Степан Курпіль.

"Була заява прем"єра про те, що її амбіції не перешкоджатимуть висуненню єдиного кандидата на президентські вибори від демократичної коаліції. Сигнал очевидний, що не вона претендує на роль того єдиного кандидата, але все перевертається з ніг на голову. Балога коментує, що Юлія Володимирівна має на увазі себе. Ну де він там знайшов хоч натяк на себе. Навпаки, є бажання відмовитися від своїх амбіцій", - додав він.

"Балога або працює на ПР, або бачить своє майбутнє з регіоналами"

За його словами, "виглядає так, що Балога або працює на ПР, або бачить своє майбутнє з регіоналами". "Я альтернативи розумінню між президентом і прем"єром не бачу, незважаючи на те, що цей конфлікт дуже далеко зайшов і його постійно роздувають клерки з Секретаріату Президента", - підкреслив Степан Курпіль.

Він висловив думку, що конфлікт між Президентом і прем"єром не вигідний жодному з них.

"Мене просто дивує, що Президент, який досягає певних балів і плюсів, зокрема під час грузино-російської війни, допускає, щоб ці плюси були перетворені на мінуси представниками свого Секретаріату. Вони перетворюють навіть найменші плюси Президента в мінуси", - резюмував Курпіль.

Президент Віктор Ющенко заявив, що, на його думку, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко висуне свою кандидатуру на наступних президентських виборах, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко в президенти не піде, а Балога її неправильно зрозумів - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути