вівторок, 04 вересня 2007 10:46

Тимошенко в Донецьку розбереться, хто побив її людей

Лідерка виборчого блоку БЮТ Юлія Тимошенко прибула в Донецьк, щоб розслідувати інцидент з побиттям активістів блоку.

Як повідомили в прес-службі Донецького обласного штабу блоку, сьогодні Тимошенко прибула в Донецьк і відразу поїхала в лікарню м. Красногорівка, де знаходяться на лікуванні активісти міського штабу БЮТ м. Ждановки Артем Сенов і Сергій і Аліна Архипчуки.

У прес-службі уточнили, що після відвідин лікарні Тимошенко повернеться в Донецьк і проведе прес-конференцію, на якій дасть оцінку "проблемам системного тиску на членів БЮТ у Донецькій області, фактам жорстокого побиття активістів і членів партії".

У прес-службі також нагадали, що 1 вересня опівночі в с.Єлизаветівка Мар"їнського району Донецької області близько 15 чоловік скоїли хуліганський напад на членів партії БЮТ - голову міського штабу м. Ждановки Сенова, а також працівників штабу БЮТ Аліну і Сергія Архипчуків, які поверталися з дискотеки додому і були вдягнуті у футболки із символікою БЮТ. Внаслідок нападу активісти БЮТ дістали тілесні ушкодження і були госпіталізовані, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко в Донецьку розбереться, хто побив її людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути