середа, 02 квітня 2008 09:30

Тимошенко спробує вмовити Ющенка провести вибори мера Києва в два тури

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко має намір провести зустріч з головою Верховної Ради Арсенієм Яценюком і Президентом України Віктором Ющенком для обговорення можливості внесення змін в законодавство, які дозволять проводити вибори мерів міст в два тури.

Про це Тимошенко повідомила на прес-конференції в Кабінеті міністрів.

"Я зустрінуся і з головою Верховної Ради паном Яценюком, і з Президентом розмовлятиму на цю тему, тому що вибори в два тури - це буде справедливо по відношенню до всіх общин, а не тільки до київської", - сказала Тимошенко.

Прем"єр підкреслила, що парламентські фракції БЮТ і НУ-НС підтримують законодавчі зміни для проведення таких виборів в два тури. "Наскільки я знаю, фракція "Наша Україна - Народна самооборона" підтримує проведення виборів в два тури. І я думаю, що Президент також підтримає два тури", - припустила вона.

В той же час, Тимошенко в черговий раз заявила, що демократичні сили повинні об"єднатися і висунути єдину кандидатуру на посаду мера Києва.

"Я дуже розраховую, що в демократичній команді буде справедливий підхід, а це означає, що висувати кандидатуру буде та політична сила, яка має найбільшу підтримку в Києві. Я вірю в те, що виборча кампанія буде успішною для демократичної команди", - підкреслила лідер БЮТ, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко спробує вмовити Ющенка провести вибори мера Києва в два тури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути