понеділок, 19 травня 2008 13:32

Тимошенко причетна до отруєння Ющенка - ПР

"Тимошенко хоче бути президентом. У цьому ніхто і ніколи не сумнівався. І для цього вона готова знищити й економіку, і взагалі все що завгодно", сказав народний депутат України від Партії регіонів Вадим Колесниченко, коментуючи заяву депутата від БЮТ Андрія Шевченка, що виходів з політичної кризи, яка існує в коаліції, два - або корінні зміни до Конституції, або перевибори Президента.

Політик вважає, що таке заява бютівця - це політичний шантаж для Ющенка.

"Шевченко в черговий раз легалізував страшилку для Президента, щоб він був більш керованим і почав більше співпрацювати з Тимошенко. А оскільки позачергові президентські вибори провести неможливо, то його заява - це елемент політичного шантажу і запрошення Ющенка за стіл переговорів так, щоб він прийшов на уклін до Тимошенко", - вважає Вадим Колесниченко.

За його словами, те ж голосування БЮТ за Закон про Кабмін ще раз довело, що Тимошенко хоче бути президентом: "У цьому ніхто і ніколи не сумнівався. Вона завжди хотіла стати главою держави. Для цього вона готова знищити й економіку, і взагалі все що завгодно, аби бути "владичицею морською".

"Я завжди говорив, що так званий союз так званих "помаранчевих" сил - це фільчина грамота. Тому що Тимошенко обігравала Ющенка, починаючи з 2004 року. І тепер питання: кому понад усе було вигідне отруєння Ющенка? І відповідь сама собою напрошується", - заявив Колесниченко.

Нагадаємо, депутат від БЮТ Андрій Шевченко заявив, що з політичної кризи, в якій знаходиться коаліція, є два виходи - "або швидкі зміни до Конституції, або дострокові вибори Президента", пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко причетна до отруєння Ющенка - ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути