середа, 20 жовтня 2010 15:10

Тимошенко обізвала "сильного" Тігіпка слабаком

Тимошенко обізвала "сильного" Тігіпка слабаком

Лідер партії Батьківщина Юлія Тимошенко заявила, що економічні показники України знизилися через непрофесіоналізм уряду Миколи Азарова. Як приклад непрофесіоналізму вона навела діяльність Сергія Тігіпка.

Про це вона заявила в Дніпропетровську, повідомляє її сайт.

"У Конституції є стаття, яка говорить, що, якщо уряд не відповідає ні професійним вимогам, ні рівню ефективності, не відповідає рівню інтелектуального підходу до вирішення питань, і якщо діяльність непрофесійного уряду призвела до повного розвалу економіки, потрібен уряд відправляти у відставку", - заявила Юлія Тимошенко.

Як приклад непрофесіоналізму Юлія Тимошенко навела діяльність віце-прем'єр-міністра, лідера партії Сильна Україна Сергія Тігіпка.

"Він не реформатор, і, значить, його інтереси не збігаються з інтересами суспільства. Він стоїть на боці великого корпоративного бізнесу, великих банків і, по суті, є не силою в уряді, не впливовим голосом, а є просто гвинтиком, міноритарною акцією в цьому уряді, а, значить, слабаком ", - зазначила лідер Батьківщини.

Нагадаємо, 18 жовтня парламентська фракція БЮТ почала збір підписів за відставку Кабінету міністрів України на чолі з прем'єр-міністром Миколою Азаровим.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обізвала "сильного" Тігіпка слабаком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути