пʼятниця, 22 листопада 2019 12:35

Телеграм-канал "Темний лицар" може вести група депутатів "Слуги народу" - Корнієнко

Телеграм-канал "Темний лицар" може вести група депутатів "Слуги народу" - Корнієнко
У керівництва немає підтвердженої інформації, хто стоїть за авторством Темного лицаря Фото: rbc.ua

Керівник партії Слуга народу Олександр Корнієнко розповів, що іноді керівництво фракції звертається жартома до депутатів Олександра Дубінського і до Максима Бужанського показати вміст смартфонів.

Підозрює, що, можливо, це вони ведуть анонімний телеграм-канал "Темний лицар", який розповсюджує внутрішні секрети "Слуги народу", пише НВ.

"Ми іноді, по приколу, запитуємо у (мажоритарників Олександра) Дубінського або (Максима) Бужанського: "Ну, покажи телефон! "Саня (Дубінський), звичайно, з цього зробив новину, як завжди", - зазначив Корнієнко.

"У анонімному телеграм-каналі багато інформації відповідає дійсності, але акценти часто змінені. Простежується лінія: нічого у них не вийде, дохле діло", - каже Корнієнко.

У керівництва немає підтвердженої інформації, хто стоїть за авторством Темного лицаря. Глава політсили вважає, що канал можуть наповнювати група депутатів зі "Слуги народу" або ж хтось із депутатів ділиться інформацією.

"Ще потрібно з'ясувати, - це один депутат робить або хтось із наших колег зливає інформацію із загального чату, а Темний лицар на її основі створює контент. Можливо, це група авторів або група депутатів".

Якщо аноніми будуть встановлені, то рішення про виключення цих депутатів розгляне фракція.

У самого Корнієнка немає впевненості, чи варто виганяти за ведення анонімних каналів з фракції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти знову накопали компромат на Богдана

За однією з версій керівника партії, за мережею телеграм-каналів, що описують внутрішню кухню влади, можуть стояти "ідеологічно ворожі сили, інспіровані ззовні" на кшталт місцевого офісу "Ольгинських тролів" (російська професійна ботоферма, що працює на Кремль)

"Від них від усіх телеграм-каналів йде така лінія - нас розірвати", - підкреслив Корнієнко.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія "знає, але не може сказати прізвище" нардепа, який публікує внутрішньопартійну інформацію в Telegram-каналі під ім'ям "Темний лицар". "Я думаю, що я знаю, але не можу сказати, бо тоді вся інтрига навколо "Темного рыцаря" зруйнується"

Зараз ви читаєте новину «Телеграм-канал "Темний лицар" може вести група депутатів "Слуги народу" - Корнієнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути