Ексклюзиви
пʼятниця, 22 січня 2016 00:58

Ситник заявив, що США не вимагали відставки Шокіна

Ситник заявив, що США не вимагали відставки Шокіна
Артем Ситник. Фото:tyzhden.ua

Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник спростував повідомлення ЗМІ про те, що під час його візиту до Вашингтона США вимагали відставки генпрокурора України Віктора Шокіна як умови для надання Києву держгарантій на один мільярд доларів.

"Ця новина з'явилася раніше, ніж ми потрапили на зустріч у державний департамент, тому це схоже трохи на провокацію. На зустрічі ми обговорювали статус створення нових корупційних органів - національного антикорупційного бюро та спеціалізованої антикорупційної прокуратури", - сказав Ситник з Вашингтона в ефірі 5 каналу в четвер ввечері, коментуючи повідомлення ЗМІ.

"Так, як новину було викладено (у ЗМІ), - такої інформації не було", - зазначив він.

Нагадаємо, в четвер ЗМІ повідомили, що США не дадуть Україні мільярд, поки не звільнять Шокіна. Про це, як зазначають ЗМІ, стало відомо в ході візиту до США заступників генпрокурора Віталія Каська і Давіда Саквералідзе, а також Антикорупційного прокурора Назара Холодницького.

Зараз ви читаєте новину «Ситник заявив, що США не вимагали відставки Шокіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути