вівторок, 12 липня 2016 21:44

Шустер виграв справу у суді та відновив дозвіл на роботу в Україні

Шустер виграв справу у суді та відновив дозвіл на роботу в Україні

Київський апеляційний адміністративний суд 12 липня поставив крапку у суперечці ведучого Савіка Шустера та Київського міського центру зайнятості. Він підтвердив право Шустера на роботу в Україні.

Про це в Facebook повідомила журналістка Тетяна Гончарова.

"Київський апеляційний адміністративний судтолько що оголосив рішення по справі про анулювання дозволу на роботу в Україні Савіку Шустеру. Підтверджено дозвіл ведучого на роботу в Україні, залишена без задоволення скарга Київського центру зайнятості. Шустеру та свободі слова бути! Ми виграли!" - написала Гончарова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Податкова поліція пред'явить нову підозру Шустеру

Нагадаємо, Київський міський центр зайнятості анулював Савіку Шустеру дозвіл на роботу в Україні. Таке рішення прийнято на підставі отриманої від Державної служби зайнятості інформації про відкрите кримінальне провадження. У відповідь, Шустер у прямому ефірі оголосив голодування. На наступний день дію заборони призупинили, але не скасували. Студія Савіка Шустера "3S" подала позов до суду на Київський міський центр зайнятості.

Зараз ви читаєте новину «Шустер виграв справу у суді та відновив дозвіл на роботу в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути