Ексклюзиви
субота, 11 липня 2009 16:49

Шуфрич звинувачує Литвина у цинізмі

Шуфрич звинувачує Литвина у цинізмі

Посада голови Верховної Ради є причиною зміни позиції Володимира Литвини з низки питань, заявив народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич вчора ввечері в ефірі програми Шустер-Live на ТРК Україна.

За словами Шуфрича, у серпні 2008 року Литвин заявляв, що коаліцію за участю БЮТ і НУ-НС необхідно розпустити, а вже у грудні 2008 року Блок Литвина увійшов до складу цієї коаліції.

Шуфрич також додав, звертаючись до Литвина: "Ви критикували можливість створення коаліції Партії регіонів і БЮТ, а потім через два тижні сказали, що тільки така коаліція може врятувати країну".

За його словами, "у першому випадку Володимир Литвин став головою Верховної Ради України". "Як тільки вам гарантували, у рамках можливої коаліції Партії регіонів і БЮТ, залишити за вами крісло спікера, ви знову почали підтримувати кон"юнктурно нову конструкцію", - додав Шуфрич.

Як сказав депутат, спочатку Литвин критикував Партію регіонів за те, що вона блокує роботу парламенту з метою його розпуску, а сьогодні "сам закликає до розпуску парламенту".

"Де ж справжній Литвин? Який Литвин потрібен Україні: той, який сів на електричний стілець, на якому вже згорів не один спікер", - заявив Шуфрич. Він додав, що "політична кон"юнктура не вартує того, щоб, при усій повазі до Вас, так цинічно обманювати людей".

У відповідь Литвин заявив: "Який я був, такий і залишився". "Коли ви не могли поділити країну між собою на двох (йдеться про фракції Партії регіонів і БЮТ – ред.), коли люди не хотіли йти на вибори, я взяв на себе відповідальність", - наголосив голова ВР.

Литвин зауважив: "Ви, будь ласка, доростіть, дотягніться і зробіть те, що мені вдалося зробити у такій складній ситуації, і буде все нормально".

Голова ВР запропонував Шуфричу змінене гасло: "Країні потрібен тільки Литвин".

Як сказав Литвин, у ситуації, коли політичні сили не можуть домовитися про співпрацю, вихід єдиний - "треба йти на вибори".

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич звинувачує Литвина у цинізмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути