субота, 19 січня 2008 16:15

Стало відомо, як виглядав Черновецький після побоїв

Стало відомо, як виглядав Черновецький після побоїв
Секретар Київради Олесь Довгий показав журналістам фото побитого міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком київського мера Леоніда Черновецького.

Обличчя мера Довгий сфотографував мобільним телефоном і показав це зображення під час святкування Хрещення в Гідропарку.

На фото крупним планом щока Черновецького з явно вираженою червоною припухлістю і яскравими багровими лініями. До цього Довгий додав, що Луценко накинувся на Черновецького зі спини. А значить, це можна назвати нечесним з"ясуванням відносин між чоловіками.

Довгий також спростував версію, що нібито Черновецький спочатку ударив Луценка ногою під столом. Він пояснив, що "діаметр столу дуже великий, а мер Києва не має таких довгих ніг, щоб дотягнутися до міністра внутрішніх справ".

Також стало відомо, що Леонід Черновецький звернувся із заявою про побиття у відповідні органи.

18 листопада під час засідання Ради Національної Безпеки і Оборони України міністр внутрішніх справ Юрій Луценко побив мера Києва Леоніда Черновецкого, повідомляє Обозреватель.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, як виглядав Черновецький після побоїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути