неділя, 08 серпня 2010 10:09

Соратник Тимошенко не пішов в коаліцію. На нього завели справу

Соратник Тимошенко не пішов в коаліцію. На нього завели справу

Проти голови Української соціал-демократичної партії, яка, як відомо, входить до складу БЮТ порушено кримінальну справу.

Про це повідомив керівник партії Євгеній Корнійчук у коментарі для "Дзеркала тижня".

"Проти мене порушено старі кримінальні справи. У 2009 році Генеральна прокуратура поставила мені перевищення службових повноважень у сфері питань, пов'язаних з НАК і представленням його інтересів в іноземних судах", - сказав він.

"У мене в кабінеті були обшуки. Йдеться про те, чи потрібно проводити конкурси на закупівлю юридичних послуг. Нічого нового. Раніше ці справи було закрито...Однак, прокурори говорять, що справи порушено за новими статтями", - зазначив Корнійчук.

Корнійчук також спростував інформацію про те, що його політична сила планує перейти в коаліцію, а самого екс-чиновника призначать радником міністра палива та енергетики Юрія Бойка.

"Самі розумієте, що навряд чи все це свідчить про те, що я якимсь чином співпрацюю з керуючим режимом. І вже тим більше - є радником Юрія Бойка. Я взагалі не розумію, чому повинен виправдовуватися, якщо у мене ситуація просто кричуща", - заявив політик.

Він також заявив, що УСДП продовжує співпрацю з іншими опозиційними силами.

"Ми вже ухвалили рішення про місцеві вибори. Це питання обговорювалося з Юлією Тимошенко. Рухаємося паралельними курсами. Відповідно, в режимі дружби і співпраці займаємося агітацією", - сказав голова Української соціал-демократичної партії.

Як відомо, глава УСДП, екс-заступник міністра юстиції Євген Корнійчук є співголовою Блоку Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Соратник Тимошенко не пішов в коаліцію. На нього завели справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути