пʼятниця, 15 лютого 2008 09:58

Що їсть Рудьковський у в"язниці

Начальник СІЗО N 13 Олександр Балдук вчора розповів, що Микола Рудьковський знаходиться в 3-місцевій палаті лікарні СІЗО, у нього один сусід — якийсь колишній льотчик.

"Утримання його обходиться установі в 23,15 грн на день, і його лікувальне харчування (дають масло) — ще 5,88 грн. У Миколи Миколайовича триразове харчування: вранці каша, чай, хліб, цукор; у обід — борщ, салат, друга страва; на вечерю — картопля з рибою. Може харчуватися і тим, що йому передають.

"Лежить він на ліжку, яке йому передали, дивиться телевізор, читає самовчитель з іспанської, яку вивчав раніше", — розповів Балдук.

Прокурорське слідство у звинуваченні екс-міністра транспорту і зв`язку Миколи Рудьковського в розкраданні держкоштів в особливо великих розмірах (за особисті польоти за кордон за рахунок бюджету) завершене. Про це вчора в коментарі для "Сегодня" заявив начальник Головного слідчого управління ГПУ Андрій Хочунський. Згідно із законом, Рудьковському може "світити" від 7 до 12—15 років ув"язнення. Тепер обвинувачений і його адвокати повинні ознайомитися з матеріалами справи, після чого її буде передано до суду, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Що їсть Рудьковський у в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути