вівторок, 02 червня 2015 10:13

Зняти недоторканність з Клюєва та Мельничука депутати спробують увечері

Зняти недоторканність з Клюєва та Мельничука депутати спробують увечері

Радикальна партія наполягає, щоб сьогодні парламент розглянув зняття надоторканості з нардепів Сергія Клюєва та Сергія Мельничука. Про це у кулуарах Верховної Ради повідомив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Він наголосив, що сьогодні цього питання немає у порядку денному.

"На жаль рішення регламентного комітету по Клюєву було таким, що депутати не вбачають підстав до притягнення його до відповідальності. Воно є вмотивованим, в тому числі самим Клюєвим, щоб зірвати розгляд цього питання. Ми домовилися, що зараз з цього приводу виступить голова Верховної Ради і дасть доручення регламентному комітету негайно зібратися, щоб ще раз додатково розглянути питання Генпрокуратури", - зауважив Ляшко.

За словами депутата, о 12.00 відбудеться рада коаліції, де також обговорюватимуть це питання. Ляшко впевнений, що о 16.00 парламент має проголосувати за зняття недоторканності з Клюєва та Мельничука.

"Сьогодні ми є свідками затягування цього питання та спроби його провалити. Мафія не спить, а докладає зусиль, щоб врятувати Клюєва від кримінальної відповідальності", - додав політик.

Нагадаємо, що 12 травня генеральний прокурор України Віктор Шокін вніс у парламент подання на зняття недоторканності і притягнення до відповідальності депутатів Сергія Клюєва і Сергія Мельничука.

ГПУ підозрює Сергія Клюєва в шахрайстві, незаконному заволодінні майном та зловживанні службовим становищем.

Колишнього керівника батальйону "Айдар" Сергія Мельничука, зокрема, підозрюють в створенні злочинної організації. ГПУ клопотатиме про його арешт.

Зараз ви читаєте новину «Зняти недоторканність з Клюєва та Мельничука депутати спробують увечері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути