Ексклюзиви
субота, 18 жовтня 2008 14:34

Шлапак не рекомендує закривати Ющенка і Тимошенко в одній кімнаті

Перший заступник глави Секретаріату Президента України Олександр Шлапак переконаний, що парламентські вибори в Україні пройдуть до кінця 2008 року. Про це він заявив сьогодні, 18 жовтня, у Львові, де перший заступник глави президентського секретаріату перебуває на урочистостях з нагоди зустрічі випускників усіх поколінь Національного університету "Львівська політехніка".

О.Шлапак впевнений, що вибори відбудуться до кінця року і кошти на їх проведення будуть виділені: "У нас є 60 днів до нового року і вибори пройдуть".

Щодо їх результату, то Шлапак не знає, яким він буде, бо суспільство знаходиться в стані власного вибору і, на його думку, це найбільша відмінність цих виборів від попередніх. О.Шлапак вважає, що люди повинні оцінити все, що відбулося з 2004 року, і зробити свій вибір.

Він не вірить в те, що якщо за порадою екс-президента України Л.Кучми закрити Віктора Ющенка та Юлію Тимошенко в одній кімнаті, аби вони домовилися, ситуація не зміниться. "Це нічого не дасть, люди мають зробити свій вибір", - додав О.Шлапак, повідомляє Zaxid.net

Зараз ви читаєте новину «Шлапак не рекомендує закривати Ющенка і Тимошенко в одній кімнаті ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути