вівторок, 16 жовтня 2018 11:21

Склади цукерок охороняються в Україні краще, ніж арсенали зі зброєю - Полочанінов

Склади цукерок охороняються в Україні краще, ніж арсенали зі зброєю - Полочанінов
Голова політвиконкому партії "Основа" Володимир Полочанінов заявив, що за 15 років ні одного українського чиновника, відповідального за безпеку складів з озброєнням, не посадили в тюрму. Фото: Партія "Основа"

"Під Ічнею склад з 70 тис. тонн боєприпасів, периметр якого перевищує 8 км, охороняло всього 12 чоловік. Я впевнений, що 70 тис. тонн цукерок відомої торгової марки охороняє більша кількість людей, і що там більш надійна система безпеки, ніж на військовому складі", - заявив в ефірі телеканалу NewsOne голова політвиконкому партії "Основа" Володимир Полочанінов.

Як сказав політик, за останні 15 років жодного українського чиновника, відповідального за безпеку складів з озброєнням, так і не посадили в тюрму. Незважаючи на те, що за цей час в Україні вже відбулося 10 катастроф, подібних до Ічнянської. І Полочанінов робить висновок: катастрофи на військових складах відбуваються тому, що в нашій країні ніхто ні за що не несе відповідальності.

"Якщо в ефірі телеканалу провести опитування про причини вибуху складу під Ічнею, то 80% телеглядачів відповіли б, що це не що інше, як приховування слідів розкрадання військового майна. І лише 20% погодилися б з версією, що катастрофа сталася через диверсії на складі", - сказав у прямому ефірі Володимир Полочанінов.

"Вибухи на складах та інші подібні злочини в Україні не розслідуються, тому що вищі посадові особи держави в процесі цих розслідувань вийдуть на себе", - робить висновок голова політвиконкому "Основи".

Зараз ви читаєте новину «Склади цукерок охороняються в Україні краще, ніж арсенали зі зброєю - Полочанінов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути