середа, 06 лютого 2008 08:13

Сестра Ганни Герман проходить у справі про вбивство

Сестра Ганни Герман проходить у справі про вбивство
У середу, 30 січня, в Апеляційному суді у Львівській області відбулося чергове судове засідання у кримінальній справі щодо замаху на генерального директора ТзОВ "Шувар" Романа Федишина.

Так, якщо на попередньому слуханні справи суддям вдалося заслухати лише одного свідка, то сьогодні свідчило аж дев"ять осіб. Про це повідомила адвокат підсудного у цій справі Володимира Панасенка – Наталія Крісман, пише ЗІК.

Серед осіб, які сьогодні давали свої свідчення у суді, була і сестра Ганни Герман – Любов Бокало, яка також є власницею 8% пакету акцій у ТзОВ "Шувар".

Наступне судове засідання призначено на 11.00 13 лютого.

Замах на депутата Львівської міської ради, генерального директора ринку "Шувар" Федишина було скоєно 26 жовтня у Львові. Тоді було підірвано його автомобіль. Внаслідок вибуху загинула 14-річна школярка, а сам Федишин та його помічник отримали поранення. Правоохоронці затримали замовника і одного з виконавців замаху, пише 4 post.

Зараз ви читаєте новину «Сестра Ганни Герман проходить у справі про вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути