середа, 25 березня 2015 18:57

Радбез РФ вважає, що США готують для росіян "кольорову революцію"

Радбез РФ вважає, що США готують для росіян "кольорову революцію"
Фото: zn.ua

США можуть використовувати на території Росії технологію "кольорових революцій".

До такого висновку дійшла Рада Безпеки Російської Федерації після аналізу Стратегії національної безпеки США, яка "має явну антиросійську спрямованість".

"Підкреслюється необхідність стримування "агресії Росії", насамперед щодо України. Наголошується, що США будуть зберігати пильність щодо стратегічних можливостей Росії, а також допомагати союзникам і партнерам протистояти російській політиці. Зроблений особливий акцент на продовження взаємодії США з європейськими союзниками з метою політичної та економічної ізоляції Росії "за її втручання в справи України", - йдеться на сайті Радбезу РФ.

"У довгостроковій перспективі США у взаємодії зі своїми союзниками продовжать курс на політичну та економічну ізоляцію Росії, в тому числі на обмеження її можливостей щодо експорту енергоресурсів і витіснення з усіх ринків збуту продукції військового призначення, одночасно створюючи труднощі для виробництва високотехнологічної продукції в Росії", - побоюються в Росії.

"Значні зусилля США і їх союзниками будуть спрямовані на формування антиросійського політичного курсу держав, з якими у Росії склалися партнерські відносини, а також на зниження російського впливу на пострадянському просторі", - йдеться в повідомленні.

"Все більш широке поширення для усунення неугодних США політичних режимів отримають вдосконалені технології "кольорових революцій" з високою ймовірністю застосування їх щодо Росії", - підкреслює Радбез РФ.

Зараз ви читаєте новину «Радбез РФ вважає, що США готують для росіян "кольорову революцію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути