понеділок, 19 лютого 2018 13:08

Рабінович визнав Труханова одним з найкращих мерів українських міст

Рабінович визнав Труханова одним з найкращих мерів українських міст
Лідер політичної партії "За життя!" Вадим Рабінович прокоментував ситуацію зі справою мера Одеси Геннадія Труханова. Фото: Корреспондент.net

Свою позицію щодо так званої справи про корупцію міського голови Одеси Геннадія Труханова висловив один з лідерів політичної партії "За життя!" Вадим Рабінович.

На думку політика, той цирк, який спостерігали жителі нашої країни на минулому тижні, під виглядом взяття під варту і проведення судового засідання щодо Геннадія Труханова чітко продемонстрував одне - йдуть вибори. І на мерів починають намагатися накидати петлю.

"На прикладі Труханового ясно: сьогодні кожен мер, який спробує відстоювати свою позицію перед виборами, піддаватиметься нападкам. На нього будуть відкриватися кримінальні справи. І таким чином всіх будуть заганяти в якесь стійло", - зазначив Рабінович.

Кримінальний процес політик назвав "знущанням", а представлені НАБУ матеріали - непереконливими.

"Я взагалі не розумію, як колективно прийняте рішення інкримінується одному меру?

Це все одно, якщо б Верховна Рада проголосувала за якесь рішення, а покарати за нього вирішили б одну людину. Немає такого!" - обурився Рабінович.

На думку лідера опозиційної сили, Одеса є прикладом для всієї України, як треба працювати і жити: "Тут сильні люди, на яких не вийде накинути петлю". А мер Одеси - один з найкращих мерів українських міст. Саме від роботи таких мерів залежить майбутнє країни.

Рабінович впевнений - боротися з корупцією треба усіма силами і засобами. Але приклад Труханова для "такої боротьби" обраний невдало.

"Я готовий дати своє особисте поручительство, що Труханов не виїде з країни, буде відповідати на всі питання слідства і доведе свою правоту", - заявив Рабінович.

Зараз ви читаєте новину «Рабінович визнав Труханова одним з найкращих мерів українських міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути