пʼятниця, 12 жовтня 2007 12:31

"Тимошенко не повинна бути прем"єром, якщо українці хочуть демократії"

Політтехнолог Станіслав Бєлковський вважає що, лідерка БЮТ Юлія Тимошенко не повинна займати посаду прем"єр-міністра України, якщо український народ прагне демократії і свободи. Про це він сказав, в інтерв"ю Интернет-Репортер.

За його словами, ставши главою уряду, Тимошенко робитиме все, щоб отримати абсолютну владу.

"Вона немає моральних обмежень і, якщо отримає прем"єрську посаду, то зробить все, щоб фактично змінити систему влади в країні" - сказав Бєлковський.

За його словами, змінені будуть самі принципи легітимності влади. Від інституційної легітимності країна перейде до харизматичної, яка передбачає безумовне правління лідера над всіма демократичними інститутами, які незабаром починають грати переважно декоративну роль.

"Але це вже питання відповідальності політичних еліт - що вони хочуть бачити в країні - демократичну державу, яка дійсно рухається у напрямі Європейського Союзу, навіть без надії дуже швидко отримати там членство або авторитарну модель на чолі з Тимошенко", -сказал Бєлковський
Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко не повинна бути прем"єром, якщо українці хочуть демократії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути