пʼятниця, 25 травня 2007 11:40

"Регіони": Ющенко готує арешти активістів парламентської коаліції

Заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявляє, що готуються арешти активістів коаліції. Про це він заявив у п"ятницю з парламентської трибуни.

"Є інформація, що в.о. генерального прокурора Віктору Шемчуку вже дано вказівки щодо проведення так званих зачисток у регіонах і готуються арешти відповідними силовими структурами активістів політичних сил, які входять до складу коаліції", - сказав він.

Крім того, за його словами, останні кадрові призначення президента, зокрема, призначення Олександра Турчинова на посаду першого заступника секретаря РНБО, Валерія Гелетея - на посаду начальника Управління державної служби охорони, а також звільнення Святослава Піскуна з посади генпрокурора - "ланки одного ланцюга, які переслідують мету глави держави вирішити політичні питання силовими методами".

При цьому, за його словами, до такого кроку президента підштовхує його найближче оточення в особі керівника Секретаріату президента Віктора Балоги та його заступника Романа Безсмертного, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони": Ющенко готує арешти активістів парламентської коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути