середа, 05 березня 2008 08:31

"Рада сама повинна розпуститися"

"Рада сама повинна розпуститися"
Лідер "Пори", член політради блоку "НУ – НС" Владислав Каськів вважає, що Верховна Рада України VI скликання повинна сама прийняти рішення про припинення своїх повноважень, не чекаючи відповідного указу Президента. Про це повідомляє прес-служба "Пори".

Разом із тим він зауважив, що такому рішенню повинне передувати рішення про внесення змін до виборчої системи на користь відкритих списків депутатів.

"Пора" вже розпочала підготовку до дострокових парламентських виборів

"Поки депутатів обирає партійне керівництво, а не люди, голосуючи на виборах, безглузде протистояння ніколи не закінчиться. Саме через закриті списки депутати працюють не заради України, а обслуговують інтереси своїх вождів, потираючись животами біля трибуни", - зауважив Каськів. Зміна виборчої системи є єдиним способом привести в політику нові принципи і нових людей та закінчити безглузду війну.

"Тому я переконаний, що необхідно негайно зібрати Раду демократичної коаліції та обговорити ці питання. У свою чергу "Пора" вже зараз розпочинає підготовку до дострокових парламентських виборів", - зазначив лідер "Пори".

Зараз ви читаєте новину «"Рада сама повинна розпуститися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути