понеділок, 22 вересня 2008 11:18

"Наша Україна" закликає політиків об"єднатися з Ющенком проти Тимошенко

"Наша Україна" закликає політиків об"єднатися з Ющенком проти Тимошенко
Партія "Наша Україна" закликає політиків відмовитися від розмноження персональних політичних проектів. Про це говориться в заяві ради "Нашої України", розповсюдженій сьогодні прес-службою партії.

"Парад амбіцій, створення кишенькових партій і персональних блоків лише дезорієнтує людей і розчищає шлях до панування антиукраїнських сил", - наголошується в документі.

"Всі, для кого цінності незалежності і свободи важливіші за особисті чи групові інтереси, мають об"єднатися навколо Президента України Віктора Ющенка як гаранта національної державності і "Нашої України" як єдиної реальної сили, що відстоює українські інтереси у нинішній Верховній Раді", - підкреслюється в заяві.

"Наша Україна" ініціює проведення "всеукраїнського об"єднавчого з"їзду, який дасть можливість об"єднатися як цілим партіям, так і окремими політикам чи громадським діячам у єдину потужну національно-демократичну силу, здатну протистояти кремлівсько-олігархічному реваншу".

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" закликає політиків об"єднатися з Ющенком проти Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути