четвер, 07 лютого 2008 09:10

"Дії Тимошенко досить ризиковані з точки зору іміджу"

"Дії Тимошенко досить ризиковані з точки зору іміджу"
Експерти агентства моделювання ситуацій вказують на стратегічну спрямованість проектів, реалізованих Кабінетом Міністрів, який очолює прем"єр-міністр Юлія Тимошенко.

Про це сказано в коментарі АМС.

"Акції з виплати компенсації за заощадженнями Ощадбанку, масштабні зовнішньополітичні проекти (СОТ, ЄС, НАТО), перспектива серйозних приватизаційних процесів - все це доводить, що уряд Тимошенко вперше в українській історії намагається реалізувати глобальні стратегічні розробки, які раніше вважалися нереальними і непопулярними", - вважає заступник директора АМС Олексій Голобуцький.

На його думку, для успішної участі у виборах Президента Тимошенко досить було почати реалізацію вдалого з точки зору особистого іміджу проекту з виплати компенсацій вкладникам Ощадбанку СРСР.

Водночас Голобуцький зазначає, що прагнення прем"єра поглибитися в такі ризиковані з точки зору особистого PR проекти, як ціна на газ, приватизація й великі міжнародні проекти, свідчить про те, що вона намагається підходити до змінам у діяльності системи влади не з косметичними механізмами, а досить радикально.

"У разі успішної реалізації хоча б половини всіх задекларованих завдань Тимошенко ввійде в історію, як перший чиновник, що розширив свій вплив на виборців без узурпації влади", - вважає він.

Експерт зазначає, що такі дії уряду досить ризиковані з точки зору іміджу, але вкрай важливі для держави.

Кабмін заявив про намір компенсувати в 2008 році 20 млрд. гривень вкладникам колишнього Ощадбанку СРСР, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Дії Тимошенко досить ризиковані з точки зору іміджу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути