вівторок, 30 жовтня 2007 15:42

"Черновецький може зіграти серйозну роль на президентських виборах"

Експерти агентства моделювання ситуацій допускають участь мера Києва Леоніда Черновецького в можливих позачергових виборах мера столиці, а також у чергових виборах Президента в 2010 році.

Про це сказали директор АМС Віталій Бала й заступник директори Олексій Голобуцький.

"Я вважаю, що якщо його достроково заберуть із посади мера Києва або він піде у відставку, він може зіграти свою серйозну роль на президентських виборах", - сказав Голобуцький.

Він зазначив, що Черновецький має достатню кількість фінансів для розкручування власного політичного іміджу, що дасть йому можливість зіграти на потребах малозабезпечених верств населення.

З цих же причин Черновецький може знову претендувати на посаду мера Києва й навіть повторно стати мером, хоча цей варіант експерти вважають малоймовірним.

На думку Бали, у своїй передвиборній кампанії на виборах мера Черновецький буде акцентувати увагу виборців на своїх зв"язках з керівництвом країни, а також на тому, що опоненти не дали йому можливості доробити визначений строк.

Разом з тим Голобуцький підкреслив, що Черновецький не виконав своїх передвиборних обіцянок перед киянами: не звільнив, як обіцяв, всіх чиновників міськадміністрації, які працювали при мері Олександрі Омельченку, не реформував житлово-комунальне господарство, а підвищив тарифи, не впорядкував стихійну забудову й не вирішив транспортні проблеми міста.

При цьому Черновецький, виступаючи привселюдно й зустрічаючись із людьми, намагався відповідно до своїх обіцянок наблизити владу до людей, однак швидко відмовився від цієї практики, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Черновецький може зіграти серйозну роль на президентських виборах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути