неділя, 14 квітня 2019 18:39

Порахували, скільки людей прийшли на "Олімпійський"

Порахували, скільки людей прийшли на "Олімпійський"
В Києві на заходи за участю Президента Петра Порошенка на НСК "Олімпійський" прийшли близько 5 тисяч людей. Фото - informator.news

В Києві на заходи за участю президента Петра Порошенка на НСК "Олімпійський" прийшли близько 5 тис. людей. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

"Національна поліція спільно з Національною гвардією забезпечили публічну безпеку під час проведення мирного зібрання громадян, на якому були присутні до 5 тисяч людей. Поліцейські забезпечили безпеку дорожнього руху, адже багато громадян рухалися і по проїжджій частині дороги", - розповів Олександр Фацевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко чекатиме Зеленського на телеканалі Пінчука

Він також зазначив, що до поліції надійшла низка повідомлень про замінування столичних об'єктів та Майдану Незалежності. За вказаними адресами працювали фахівці вибухотехнічної служби, кінологи, рятувальники, патрульні та слідчо-оперативні групи. Інформація не підтвердилася.

14 квітня на НСК "Олімпійський" планувалися дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенко і Володимиром Зеленським. Спілкування Петра Порошенка з пресою почалося після 14 годин. До 15 годин глава держави чекав Зеленського, щоб взяти участь безпосередньо в дебатах, однак той не прийшов. Глава держави вкотре наголосив, що 19 квітня братиме участь у дебатах на "Суспільному", і наполягає, щоб Зеленський також прийшов на ці дебати.

Зараз ви читаєте новину «Порахували, скільки людей прийшли на "Олімпійський"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути