Ексклюзиви
пʼятниця, 29 лютого 2008 09:40

Офіційний розкол Партії регіонів відбудеться у Сєвєродонецьку

Сєвєродонецький з"їзд має всі шанси стати першим документальним підтвердженням факту розколу в рядах Партії регіонів. Про це пишуть "Коментарі".

Мова йде про формалізацію відсутності єдності парламентської фракції ПР. Як повідомляє видання, заявку на "зустріч з виборцями" 1 березня в Льодовому палаці м. Сєвєродонецька Луганської області підписали 120 зі 175 депутатів фракції ПР у Верховній Раді.

"Треба розуміти, це саме ті "регіонали", які нині орієнтуються на Януковича або поки не вважають за необхідне публічно виступати проти лінії лідера. У цьому і виражається форс-мажор. Можливо, він не є таким вже несподіваним для оточення Віктора Федоровича, але стане повним сюрпризом для "біло-блакитного" електорату, розігріти який напередодні "весняного настання" за задумом і повинне було розрекламоване шоу в Сєвєродонецьку", - відзначає газета.

Нагадаємо, що на порядку денному збори в Сєвєродонецькому Льодовому палаці заявлені наступні теми: про порушення прав місцевого і регіонального самоврядування; про системні порушення прав російськомовних громадян України; про фальсифікацію і перегляд історичного минулого України; про позаблоковий статус, проголошений при державному будівництві України, і про відношення до НАТО; про роль і місце канонічної православної церкви в житті суспільства.

Відзначимо, що окрім групи Януковича аналітики вказують на існуванні в рядах фракції ПР в парламенті так званої "групи Ахметова", що ратує за політичну стабільність і "широку" коаліцію.

Перший з"їзд Партії регіонів у Сєвєродонецьку відбувся 28 листопада 2004 року.

Зараз ви читаєте новину «Офіційний розкол Партії регіонів відбудеться у Сєвєродонецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути