неділя, 13 грудня 2015 12:53

Нардеп від БПП назвав мітинг міліціонерів у Києві саботажем

Нардеп від БПП назвав мітинг міліціонерів у Києві саботажем

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка", куратор запуску національної поліції в Закарпатті Мустафа Найєм назвав мітинг міліціонерів у Києві саботажем.

Про це Найєм написав у Facebook.

"Міліція вийшла на вулиці, щоб залишити все як є. Це не мітинг. Це живий опір системи і боротьба за те, щоб все залишалося як і раніше. Це не протест, у цього є інша назва - саботаж", - написав Найєм.

Він зазначив, що міліціонери не виходили на мітинги раніше, "коли начальники змушували нести хабара. Вони не протестували, коли людей жорстоко били у райвідділах, не пускаючи до них адвокатів. Вони не влаштовували демонстрації, коли ДАІ зі служби перетворилася на прибутковий бізнес. Їм не вистачало сміливості підняти голос навіть коли їх самих змушували давати хабарі за звання і посади".

Нагадаємо, що глава внутрішніх справ Арсен Аваков зрадів мітингу міліціонерів. Він заявив, що "нарив розкрився - будемо діяти ще швидше і рішучіше". За даними поліції, в пікеті міліції беруть участь понад 1 тис. осіб. Очікується, що їх кількість може збільшитися до 5 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп від БПП назвав мітинг міліціонерів у Києві саботажем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути