пʼятниця, 16 червня 2017 17:37

НАБУ вступило в змову з корупціонерами - нардеп

НАБУ вступило в змову з корупціонерами - нардеп
Більше 12 млн грн розікрали посадові особи донецьких шахт. Проте в НАБУ не реагують на ці злочини. Про це заявив нардеп Віталій Купрій. Фото: Українські новини

Антикорупційне бюро створює видимість боротьби з корупцією на державних шахтах Донеччини. Про це заявив народний депутат Віталій Купрій у своєму Facebook.

"Уже тривалий час я направляю заяви про злочин до Національного антикорупційного бюро України, в яких вказую про корупцію на державних шахтах Донеччини. А саме ДП "Селидіввугілля", ДП "Красноармійськвугілля", ДП "Шахтоуправління Південнодонбаське №1"під час проведення закупівель за державні кошти.
Лише після мого звернення до суду детективами НАБУ, слідчими Національної поліції та прокуратури Донецької області було зареєстровано декілька кримінальних проваджень. Проте переслідування з боку НАБУ зовсім не лякає корупціонерів і вони продовжують грабувати шахти Донбасу.
Даний факт свідчить або про некомпетентність Артема Ситника та його детективів, або про те, що НАБУ вступило в змову з корупціонерами та робить видимість боротьби з корупцією на державних шахтах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Службовці НАБУ вчинили кримінальні правопорушення

"Черговий раз звертаюсь до НАБУ із заявою про злочин щодо розкрадання більше 12 мільйонів гривень посадовими особами донецьких шахт за сприянням керівництва Міністерства енергетики та вугільної промисловості. Їх корупційні діяння не лише знищують вугільну галузь країни, а й зачіпають кожного українця. Оскільки вкрадені кошти лягають у собівартість вугілля, яке йде на опалення помешкань та постачання гарячої води.
Сподіваюсь на те, що Артем Ситник все ж таки припинить розкрадання державних коштів на шахтах Донбасу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ регулярно "зливає" інформацію про справи

Зараз ви читаєте новину «НАБУ вступило в змову з корупціонерами - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути