четвер, 23 серпня 2007 10:23

Мороз збирає Раду 4 вересня. "Регіони" прийдуть

Голова Верховної ради України 5-го скликання Олександр Мороз стверджує, що сесія українського парламенту відкриється 4 вересня. Про це він сказав в інтерв"ю газеті "Комсомольська правда в Україні".

Кажучи про порядок денний сесії, Мороз відзначив, що основним питанням буде "внесення змін в Конституцію, направлених на децентралізацію влади і таких, що надають широкі права місцевому самоврядуванню".

"У парламенті давно зареєстрований відповідний законопроект, ініційований представниками фракцій СПУ, КПУ і Партії регіонів", - відзначив спікер.

Мороз відзначив, що "необхідно також виконати рішення Конституційного суду відносно відновлення пільг деяким категоріям громадян".

Він також не виключив, що "парламент міг би звернутися до Вищої ради юстиції з проханням оцінити кваліфікацію служителів закону", оскільки "багато судових рішень явно замовлені і приймаються на догоду призначеній опозиції".

Як раніше повідомила лідер фракції Партії регіонів, Раїса Богатирева, "регіонали" також готові брати участь в сесії, повідомляє Інтерфакс.


Зараз ви читаєте новину «Мороз збирає Раду 4 вересня. "Регіони" прийдуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути